Väggen klar
 
Nu har det varit lite tyst här igen.. Anledningen är väl främst att jag haft lite stökigt i en vecka. Min käre far har varit här och hjälpt mig att få upp en vägg till på övervåningen. När man har ett litet hus och bar två sovrum, var behovet av ett gästrum ganska stort. Emmie har ju ett tv-rum utanför sitt rum och det var här vi satte upp en vägg... Så när gästerna kommer och sover i bäddsoffan, har de äntligen en dörr att stänga om sig.
 
 
Så nu när den äntligen är på plats och jag har haft tiden att röja upp allt, och främst..rensa bland skåp och lådor.  Alltså, hur mycket kan man verkligen samla på sig på bara två år.. det är ofattbart :-)
 
 
Så igår när jag hade massor med tid över, gick jag loss med pensel och kvistlackade väggen 2 ggr. Så nu är det bara det där sista... att bestämma sig för färg, och om det ska vara lasyr eller färg. Jag velar fram och tillbaka.. Främst velar jag nog om färgen.. om jag ska ha det vitt... som alla övriga väggar här hemma.. eller om jag ska göra den grå, lite typ järnvitrol grå..och om det ska vara på båda sidorna, eller bara den sidan som är vid bäddsoffan.. Mmm.. jag sover på det någon natt till...